Ул. Благој Мучето бр. 15, Струмица
+389 (0)70/214 900

Што нудиме

Како работиме

Основна дејност

Основната дејност вклучува печатење и производство на хартиени кеси со шпиц дно, хартија
обложена со полиетилен (PE), печатење во ролна по димензии кои се потребни на купувачот.

Кеси по димензии

Симперис ДООЕЛ произведува хартиени кеси за пекарската индустрија, за пакување на леб и
бели печива, сендвич кеси, кеси за помфрит, аптекарски кеси, кеси за апетисани, кеси со рачка.

Современо производство

Располагаме со повеќе машини кои конфекционираат кеси во повеќе димензии и печатењето
се прави со флексо штампа во една, две или три бои, машини за сечење хартија во формати (обложени со ПЕ или без ПЕ).

Широк асортиман

Нудиме широк асортиман на хартиени кеси кои се карактеризираат со висок квалитет и со примена на најсовремените видови на хартии кои можат да се најдат на пазарот.

Брза реализација

Знаењето и искуството на нашите дизајнери и користење на најсовремените програми од областа на графиката и печатењето, ни овозможуваат брза реализација на вашите идеи.

Производни капацитети

Производството се одвива на една локација, со производствен погон и канцелариски простор од 3300м2.

Наши вредности

Нудиме широк асортиман на хартиени кеси кои се карактеризираат со висок квалитет и со примена на најсовремените видови на хартии кои можат да се најдат на пазарот..

Прифатливи цени

Сите наши производи од хартиената амбалажа се од БИО-разградливи материјали.

Квалитетни производи

Широк асортиман на хартиени кеси кои се карактеризираат со висок квалитет.

Современа технологија

Користиме најсовремени програми од областа на графиката и печатењето.

ЗА НАС

Кои сме ние?

Хартиена амбалажа –
МИСЛИ ЕКОЛОШКИ!

Се трудиме да нашата дејност ја штити природата и човечката околина, бидејќи во средината на природата и човечката околина, се наоѓа и самиот човек.
Симперис

КАРИЕРА

Спремни сте за предизвик?

Придружете ни се

Дознај повеќе

Повеќе информации?

Статистички резултати за 2022

Дознај повеќе

Награди и признанија

Дознај повеќе

Работни места

Дознај повеќе

Наша локација

Дознај повеќе

Референци и партнери

Дознај повеќе