Испорака

Испораката на нарачките се врши  до секое населено место во Република Македонија.

Доставата на нарачаниот производ се врши во рок од 1-4 работни дена од нарачката секој работен ден освен недела и во денови кои се прогласени за неработни (државни и верски празници), а производот ќе ви биде доставен до вашата домашна адреса.

  • Цената за достава изнесува 120 денари.